Alle treninger i Asker Judoklubb er avlyst fram til påske

Styret i Asker Judoklubb har i dag besluttet å avlyse alle treninger i klubben fram til og med påske. Det er ikke mistanke om eller påvist smitte blant våre medlemmer, men vi ønsker å være føre var. Dersom dette blir langvarig vil vi vurdere å tilby annen trening utendørs. Saken oppdateres.

2020-03-11
Solveig

 

Solveig Irgens solveigmi@gmail.com

7:59 PM (4 minutes ago)
 
to Styret, bcc: marpeders, bcc: aslakbo, bcc: monicakjolo, bcc: annetocarl, bcc: tore.westrum, bcc: hbarth, bcc: ole, bcc: tore.haggren, bcc: Ole-Christian, bcc: chr.f.wolff, bcc: evabergstrom1501, bcc: margreteottestad, bcc: oyvinvi, bcc: applebeez, bcc: kjefugl, bcc: thomazolzen, bcc: boyanliptchev, bcc: varshasb, bcc: khalilayan157, bcc: renatinhobjj1901, bcc: emilleinslie, bcc: tjoernager, bcc: jonmagnus.waerstad, bcc: momsemaur, bcc: silja-d, bcc: Kristoffer, bcc: v.austeen, bcc: Christian, bcc: Heidi, bcc: leinslie, bcc: Far, bcc: Kim, bcc: Khasman, bcc: Helga, bcc: mira.czujko, bcc: Jostein, bcc: tef, bcc: aleksandra.irena.mazur, bcc: mohamadmussa413, bcc: pisces-64, bcc: ing.irg.dek, bcc: hcmartens, bcc: shido, bcc: Monica, bcc: V&A, bcc: Ole, bcc: Eva, bcc: torilltordal, bcc: Sylvain, bcc: Nina, bcc: Paola, bcc: Erik, bcc: Christian, bcc: Lars, bcc: Mikael, bcc: rahell2545, bcc: ulrikkielland, bcc: Kristine, bcc: Pecqueux, bcc: Pawel, bcc: Ann-Cathrin, bcc: Lina, bcc: heidi_cathrine, bcc: elena.guderud, bcc: Jane, bcc: Kari, bcc: Mindy, bcc: Frode, bcc: Linda, bcc: Alexander, bcc: anja, bcc: sjur.enge, bcc: Milica, bcc: Geir, bcc: raba, bcc: thomaslama1, bcc: Zlatan, bcc: Tore, bcc: Johannes, bcc: erling, bcc: Jørgen, bcc: Kirsten, bcc: Maja, bcc: Sjur, bcc: lars_aaserud, bcc: Øyvind, bcc: Lars
 
 
 
 
 
 
Hei alle utøvere og foreldre,
 
Styret i Asker Judoklubb har i dag besluttet å avlyse alle treninger fram til og med påske. Dersom dette blir langvarig vil vi vurdere å tilby annen type trening utendørs. Dette vil vi i så fall sende ut informasjon om. på epost og legge ut informasjon om på våre Facebook-sider.
 
Vi har ikke blitt pålagt avlysning fra verken kommuneoverlegen, Norges Judoforbund eller andre myndigheter. Det er heller ikke mistanke om eller påvist smitte blant noen av våre medlemmer.
 
Vi har imidlertid selv vurdert situasjonen dithen at vi ikke klarer å gjennomføre gode nok hygienetiltak i dojoen, slik som smittevask av mattene mellom hver trening. I tillegg vet vi at vi har medlemmer i klubben som har nære pårørende som vil være i risiko for å bli veldig syke dersom de skulle bli smittet. Og sist, men ikke minst, ønsker vi også å ta vare på trenernes ve og vel.
 
Årsmøtet/foreldremøtet den 23. mars er også avlyst.
 
Vi kommer tilbake med mer informasjon senere.
 
med vennlig hilsen
Solveig M. Irgens
Styreleder
Asker Judoklubb

Kalender

Oktober
MTOTFLS
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket